Om oss

Velkommen til Live Longer – Din veiviser til hvordan leve et lengre og sunnere liv på en effektivisert og optimalisert måte. 

Co-founder Malcolm
Malcolm 
Co-founder & CEO
Co-founder Mikael        
Mikael 
Co-founder & COO


Live Longer ble grunnlagt av Malcolm Nesset (t.v.) og Mikael Mokkelbost (t.h.), to individer med en stor lidenskap for alt rundt longevity, samt det å leve et optimalt liv med god balanse på en effektiv og optimalisert måte. Live Longer er et merkevare for lang levetid og velvære uten å måtte ofre mer enn nødvendig, men bygge en livsstil som er innholdsrik sunn og meningsfull. Enkelt forklart, effektivisering og optimalisering for et lengre og bedre liv! Vår reise begynte med en felles visjon: å skape et sunnere Norge, hvor bedre helse og lengre liv ikke bare er ønskelig, men oppnåelig for alle. 

 

Inkludert vår stolthet, Live Longer NMN med 99,9% renhet, der vi garanterer kvalitet og effektivitet, vil det også etter hvert komme et utvalg av meget nøye utvalgte produkter. Hvert produkt er produsert i samsvar med ISO-kvalitetsstandarder, lab-testet for å sikre best mulig renhet, og pakket i resirkulerbar emballasje for å beskytte planeten vår. I tillegg vil vi publisere en rekke nyttige artikler om optimalisering av helse og protokoller for å forsinke aldring. 

Vårt mål er å opplyse og inspirere gjennom personlige råd og erfaringer knyttet til trening, faste, og andre helsefremmende tiltak som sauna, kuldeterapi og kosthold. Vi ønsker å skape et sunnere og lykkeligere fellesskap. Vi tror på åpen kommunikasjon, og er alltid tilgjengelige for en prat – enten gjennom vår chat-tjeneste som er åpen fra 10:00 til 18:00 hver dag, eller gjennom våre aktive fellesskap på Instagram, LinkedIn og Facebook, hvor vi deler våre nyeste artikler og innsikter.

 

Fra vårt lager i Asker sikrer vi sømløs levering direkte til postkassen din, fordi vi vet at kunden alltid kommer først. Bli med oss på reisen mot et sunnere og lengre liv på en effektivisert og optimalisert måte. Velkommen til Live Longer.