Ofte stilte spørsmål

Vi jobber fremdeles med våre FAQs. Dersom du ikke finner frem til svaret ditt, kan vi nåes på både chat og hello@livelonger.no.

Sammenleggbart innhold

Hva er NMN?

NMN, eller nikotinamid mononukleotid, er en vital forbindelse som naturlig forekommer i alle levende celler. Dens hovedfunksjon er å bidra i produksjonen av cellulær energi, gjennom sin rolle som en direkte forløper for NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid).
NAD+ spiller en kritisk rolle i energimetabolismen på cellenivå, støtter en rekke livsnødvendige biokjemiske prosesser, inkludert DNA-reparasjon, immunrespons og aldringsprosesser.

Ved å øke nivåene av NAD+ i kroppen, vil NMN styrke disse prosessene, bidra til forbedret energinivå, forbedre cellefunksjon og fremme generell helse og velvære. Interessen for NMN har vokst eksponentielt ettersom forskning fortsetter å avdekke dens potensiale for å forbedre metabolsk helse, øke levetid og bekjempe tegn på aldring.

For de som søker en dypere forståelse av NMN og dets innvirkning på kroppen, inviterer vi deg til å utforske vår artikkel, "Hva er NMN?". Her belyser vi den vitenskapelige bakgrunnen, helsefordeler og den nyeste forskningen om denne fascinerende forbindelsen, og gir innsikt i hvordan NMN kan være et verdifullt tillegg til ditt helse- og velværeregime.

Hva er NAD+?

NAD+, eller nikotinamidadenindinukleotid, er et viktig koenzym som finnes i alle levende celler.

Det spiller en kritisk rolle i energiproduksjonen ved å hjelpe til med å omdanne næringsstoffer til energi, og støtter også en rekke andre viktige cellulære prosesser, inkludert reparasjon av DNA og regulering av cellens forsvarsmekanismer.

For en dypere forståelse av NAD+ og dets betydning for helsen, les vår artikkel: "Hva er NAD+?"

Hvordan bruker jeg NMN?

 1. Måle opp den ønskede daglige dosen, vi anbefaler 500-1000mg (1000mg tilsvarer 1 strøken måleskje).
 2. Plasser NMN-pulveret under tungen og la det oppløses under tungen i 30 sekunder til 1 minutt. Dette gir best absorpsjon gjennom munnslimhinnen.
 • Du kan også velge å blande NMN med yoghurt eller annen mat hvis du foretrekker det. Unngå imidlertid varm mat eller drikke, da varme kan påvirke NMN negativt.

Er NMN trygt?

NMN anses som trygt for de fleste mennesker når det brukes i anbefalte doser. Det er en forløper for NAD+, et viktig molekyl i kroppen som spiller en sentral rolle i energimetabolismen og cellehelse. Forskning på NMN er fortsatt i en relativt tidlig fase, men tilgjengelige studier har vist lovende resultater med hensyn til sikkerhet og potensielle helsefordeler, inkludert forbedret energinivå, økt utholdenhet, og potensiell forsinkelse av aldringsprosesser.

Det er viktig å merke seg at mens NMN-tillskudd anses som trygt for de fleste, bør personer med eksisterende helseforhold eller de som tar medisiner, konsultere med en lege før de begynner å bruke NMN. Dette sikrer at NMN ikke interagerer negativt med eksisterende tilstander eller medisiner. Som med alle kosttilskudd, er det viktig å velge produkter fra anerkjente produsenter for å sikre kvalitet og renhet av produktet du inntar.

Dersom du opplever tegn til ubehag eller bivirkninger, anbefaler vi å stoppe bruk av NMN umiddelbart og forhør deg med kvalifisert helsepersonell.

Kan jeg kombinere NMN med andre kosttilskudd?

Absolutt, NMN kan i de fleste tilfeller trygt kombineres med en rekke andre kosttilskudd og vitaminer, takket være sin kompatibilitet og gunstige interaksjoner med mange typer kosttilskudd. Det er imidlertid viktig å konsultere med en kvalifisert helsepersonell eller lege før du introduserer NMN sammen med andre kosttilskudd i ditt daglige regime. Dette sikrer at du får profesjonell veiledning om potensielle interaksjoner mellom NMN og andre kosttilskudd du vurderer å ta. En helsefaglig kan tilby innsikt i hvordan ulike kombinasjoner kan påvirke din generelle helse og hjelpe deg med å skreddersy et tilskuddsprogram som møter dine individuelle behov. Videre er det essensielt å holde seg til anbefalte doseringer og unngå å ta for mye av et bestemt kosttilskudd, da overdosering kan føre til negative bivirkninger. En balansert tilnærming til kosttilskudd, som del av en helhetlig helseplan, understøtter en sunn livsstil og fremmer velvære.

Hvorfor NMN og ikke andre anti-aldringstilskudd?

NMN skiller seg ut som et foretrukket valg innen anti-aldringstilskudd av flere viktige grunner.

Vitenskapelig støtte: Det er en økende mengde vitenskapelig forskning som understreker NMNs rolle i å fremme cellulær helse og potensielt bremse og til og med til en viss grad reversere aldringsprosessen. NMN bidrar til økt produksjon av NAD+, en kritisk molekyl for cellulær funksjon og energiomsetning, hvilket er avgjørende for å opprettholde ungdommelighet på et cellulært nivå.

Helsefordeler: Kliniske studier og forskning indikerer at NMN kan bidra til å forbedre metabolske funksjoner, øke energinivå, styrke immunforsvaret, og redusere synlige tegn på aldring. Disse potensielle helsefordelene tiltrekker seg de som er interessert i å vedlikeholde eller forbedre sin generelle helse og velvære.

Økende forskningsinteresse: Det er en voksende interesse for NMN blant forskere, takket være dets lovende effekter på helse og lang levetid. Dette har ført til mer omfattende studier og en dypere forståelse av hvordan NMN virker, noe som igjen øker tilliten til dette tilskuddet.

Individuelle behov: Til slutt, valget av et anti-aldringstilskudd er ofte personlig og kan variere basert på individuelle helsemål og preferanser. NMN kan være særlig tiltalende for de som søker et vitenskapelig støttet, forskningsbasert tilnærming til anti-aldring.

Mens NMN presenterer seg som en attraktiv løsning for de som søker å bekjempe aldring, er det viktig å anerkjenne at effekter kan variere mellom individer. Grundig undersøkelse og konsultasjon med kvalifisert helsepersonell anbefales for å bestemme det mest passende anti-aldringstilskuddet for dine unike behov.

Hva slags resultater vil jeg se?

Effektene av NMN kan variere fra person til person, men mange brukere rapporterer en rekke fordeler, inkludert økt energi og vitalitet, forbedret hudhelse, styrket immunsystem, forbedret stoffskifte, og en reduksjon i den biologiske alderen. Disse forbedringene skyldes NMNs evne til å styrke cellefunksjon og øke produksjonen av NAD+, som er avgjørende for mange cellulære prosesser, inkludert energiproduksjon, celleforsvar og reparasjon.

Flere fordeler inkluderer:

 • Økt energi: Mange brukere opplever økt energinivå og vitalitet, som kan bidra til generell bedre livskvalitet.
 • Bedre hudhelse: Noen rapporterer forbedringer i hudens tekstur og elastisitet, noe som kan føre til et yngre og friskere utseende.
 • Forbedret stoffskifte: Ved å opprettholde en sunn metabolsk rate, kan NMN hjelpe med vektkontroll og generell helse.
 • Styrket immunsystem: Økte NAD+-nivåer kan forbedre immunforsvarets evne til å bekjempe infeksjoner og opprettholde helse.
 • Redusert biologisk alder: Forskning tyder på at NMN kan bidra til å bremse og til og med reversere aldringsprosesser på et cellulært nivå.

Måling av resultater:
For de som er interessert i å måle effektene av NMN mer konkret, tilbyr vi en alderstest som kan gi en indikasjon på din nåværende biologiske alder og vise potensielle områder for forbedring. Ved å ta denne testen før og etter 6-12 måneder med NMN-bruk, kan du få innsikt i hvordan ditt kosttilskuddsregime påvirker din generelle helse.

(Bestill alderstest)

(Bestill vår Vitality Boost bundle. Inkluderer 100g NMN og 1 alderstest)

Det er viktig å merke seg at resultater kan ta tid før de er merkbare og vil variere avhengig av individuelle faktorer som nåværende helse, livsstil, og genetisk predisposisjon. Vi anbefaler å gi NMN tilstrekkelig tid til å virke og å opprettholde en sunn livsstil for å støtte de potensielle helsefordelene.

Når vil jeg merke effekt?

De merkbare effektene av NMN-tilskudd kan variere fra person til person basert på flere faktorer som alder, livsstil, dosering og individuell biokjemi.

Flere rapporter viser til at et stort antall brukere har merket en økning i energi og forbedret søvnkvalitet innen de første ukene.

Andre effekter, som forbedret hudkvalitet, økt fysisk utholdenhet og forbedringer i blodsukker- og kolestrolnivåer er rapportert inn i å ha blitt merket etter et par måneder.

Er all NMN av samme kvalitet?

Kvaliteten på NMN varierer betydelig i markedet, og ikke all NMN er skapt likt. Faktorer som påvirker kvaliteten inkluderer produksjonsprosesser, kvaliteten på råmaterialene som brukes, og graden av renhet i det ferdige produktet.

Hos Livelonger.no er vår forpliktelse til kvalitet ubetinget. Vi erkjenner viktigheten av å tilby våre kunder produkter de kan stole på. Derfor undergår vårt NMN strenge laboratorietester for å verifisere dets renhet og sikkerhet. Vi er stolte av å tilby NMN med en renhetsgrad på hele 99,9%, noe som reflekterer den høyeste standarden for renhet tilgjengelig på markedet. Dette sikrer at våre kunder mottar et produkt av høyeste kvalitet, designet for å gi maksimale helsefordeler.

Vi anbefaler våre kunder å være grundige i sin research og velge NMN-produkter fra pålitelige kilder som kan dokumentere produktets renhet og kvalitet. Dette er avgjørende for å sikre at du oppnår de ønskede helsemessige fordelene uten uønskede tillegg eller kontaminanter.

Hva er holdbarheten på NMN?

Vår NMN er designet med en holdbarhet på 2 år fra produksjonsdatoen under forutsetning av at det forblir uåpnet og er oppbevart under optimale forhold. For å sikre at du opprettholder produktets høyeste kvalitet og potens, anbefaler vi sterkt at det oppbevares i et kjølig, tørt miljø vekk fra direkte sollys. Ideelt sett bør NMN lagres i en lufttett beholder for å minimere eksponering for luft og fuktighet, noe som kan påvirke produktets kvalitet over tid.

Etter at produktet er åpnet, bør det for å opprettholde optimal effektivitet og stabilitet, lagres i kjøleskapet - dette er spesielt viktig hvis produktet forventes å være i bruk i mer enn 3 måneder. Å følge denne oppbevaringsmetoden vil bidra til å forhindre eventuell kontaminering og bevare NMNs effektivitet.

Selv om vårt NMN-produkt har en generell holdbarhet på opptil 2 år uåpnet, anbefaler vi, for å oppnå best mulig resultater, at du bruker produktet innen 6 måneder etter åpning. Dette sikrer at du drar full nytte av produktets renhet og effektivitet gjennom hele brukstiden.

Ved å følge disse oppbevaringsanbefalingene, kan du være trygg på at du får mest mulig ut av ditt NMN-tilskudd. Hvis du har ytterligere spørsmål om oppbevaring eller bruk av vårt NMN-produkt, vennligst ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon.

Hvordan fungerer alderstesten fra epiAge?

Alderstesten fra epiAge tilbyr en nøyaktig bestemmelse av din biologiske alder gjennom en innovativ prosess.

Din biologiske, eller såkalte epigenetiske alder, gir innsikt i hvordan kroppen din har aldrert til nå.

Dette kan hjelpe deg med å trekke konklusjoner om din helsestatus: Hvis din biologiske alder er lavere enn din faktiske alder, indikerer det at du er på god vei til å opprettholde god helse på lang sikt – selv i høy alder. Omvendt, hvis din epigenetiske alder er høyere enn din kronologiske alder, kan det være et tegn på at det er på tide å justere din livsstil.

Testen utføres ved å analysere såkalte metyleringsmarkører rundt DNA-et ditt, noe som krever kun en liten spyttprøve.

Med epiAge testsettet kan du enkelt samle inn denne prøven og sende den tilbake for laboratorieanalyse. Du vil motta vurderingen og ditt testresultat innen 4 uker.

Når din epigenetiske alder er fastsatt, kan du med stor nøyaktighet overvåke effektiviteten av dine helsefremmende tiltak ved å gjennomføre en oppfølgingstest.

epiAge-testen tilbyr svært høy nøyaktighet takket være sin avanserte sekvenseringsteknologi.

Den er også en ideell gave for alle som ønsker å ta kontroll over sitt eget liv og helse.

Hvorfor bør jeg teste min biologiske alder?

Å teste din biologiske alder kan tilby flere nøkkelinnsikter og fordeler:

 • Personlig helseinnsikt: En biologisk alderstest gir en mer nøyaktig indikasjon på din helse enn din kronologiske alder alene. Den reflekterer hvordan din livsstil, miljø og genetikk samlet har påvirket kroppen din til nå.
 • Veiledning for livsstilsendringer: Hvis din biologiske alder er høyere enn din kronologiske alder, kan det signalisere behovet for endringer i din livsstil. Faktorer som kosthold, fysisk aktivitet, søvnkvalitet, samt røyking og alkoholforbruk, kan alle ha betydelig innvirkning på din biologiske aldringsprosess.
 • Måling av helsefremmende tiltak: Ved å kjenne din biologiske alder før og etter å ha gjennomført bestemte helsefremmende tiltak, som et bedret kosthold eller økt fysisk aktivitet, kan du måle effekten av disse tiltakene med stor nøyaktighet. Dette gir en unik mulighet til å se direkte resultater av livsstilsendringer eller tilskuddsregimer på din biologiske aldringsprosess.
 • Motivasjon for et sunnere liv: Å oppdage at din biologiske alder er lavere enn din kronologiske alder kan være en stor motivasjonsfaktor for å fortsette med sunne vaner. På samme måte kan en høyere biologisk alder motivere til positive endringer.
 • Forebygging og proaktivitet: Forståelse av din biologiske alder kan inspirere til en mer proaktiv tilnærming til din helse, med fokus på forebygging fremfor behandling. Dette kan lede til tidlig oppdagelse og håndtering av potensielle helseproblemer før de utvikler seg.

Å teste din biologiske alder kan derfor være et kraftfullt verktøy for å guide og informere dine beslutninger om helse og livsstil, og hjelpe deg med å sette målrettete, personlige mål for å forbedre din langsiktige helse og velvære.

Hvor raskt kan jeg forvente å motta bestillingen min?

Hos Live Longer er vi dedikert til å levere våre produkter raskt og effektivt til våre kunder.

Vi tilbyr lynrask levering på 1-3 virkedager for alle bestillinger, og som en ekstra fordel tilbyr vi gratis frakt for bestillinger over 999 kr.

For å sikre at du mottar bestillingen din så raskt som mulig, sørger vi for at bestillinger som er lagt inn før kl. 15:00 sendes ut samme dag. Bestillinger som er lagt inn etter kl. 15:30, eller i helg/helligdag, vil bli sendt ut neste virkedag. Denne effektive logistikken sikrer at du mottar produktene dine både raskt og effektivt, slik at du kan begynne å nyte dem så snart som mulig.

Hvordan kan jeg spore bestillingen min?

Når du har fullført bestillingen din hos oss, vil du motta en ordrebekreftelse via e-post. Denne bekreftelsen inneholder en sporingslenke som gir deg full oversikt over forsendelsens status fra det øyeblikket den forlater vårt lager til den ankommer din adresse. Ved å klikke på sporingslenken, vil du bli omdirigert til vår logistikkpartners nettsted, hvor du kan følge bestillingens reise i sanntid.

Vi anbefaler at du sjekker din e-post, inkludert spam- eller søppelpostmappen, for ordrebekreftelsen, da noen e-posttjenester automatisk kan filtrere ukjente avsendere.

Dersom du ikke finner ordrebekreftelsen eller har andre spørsmål om sporing av din bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice for assistanse på chat eller e-post.

Hva er retur- og refusjonsvilkårene deres?

Vi tilbyr 14-dagers retur- og angrerett. Dette betyr at du har 14 dager fra mottakelsen av varen til å be om en retur hvis produktet er i samme tilstand som da du mottok det - ubrukt, med merkelapper, og i original emballasje.

For å starte en returprosess, vennligst kontakt oss på hello@livelonger.no. Husk at du må vise til kvittering eller kjøpsbevis.

Returer må sendes til adressen: Ole Reistads vei 7, 1068 Oslo.

Kunden er ansvarlig for fraktkostnader ved retur.


Etter at vi har akseptert din returforespørsel, vil du motta en returfraktetikett og instruksjoner for retursending. Varer som returneres uten forhåndsforespørsel vil ikke bli akseptert.

Ved mottak og inspeksjon av returen, vil vi informere deg om refusjonen er godkjent. Godkjente refusjoner behandles tilbake til den opprinnelige betalingsmetoden innen 10 virkedager. Ta kontakt på hello@livelonger.no hvis du har spørsmål eller hvis det har gått mer enn 15 virkedager siden returen ble godkjent, og du ikke har mottatt refusjonen.

Unntak: Salgsvarer, og gavekort kan ikke returneres.

Bytter: For å bytte, returner den opprinnelige varen for refusjon og gjennomfør et nytt kjøp.

EU-kunder: Innbyggere i EU har en 14-dagers angrefrist for å returnere bestillinger uten begrunnelse.

For mer detaljert informasjon, vennligst se vår komplette retur- og refusjonvilkår.